Hoogstraat 17a 7227 ND, Toldijk
06-43603573
info@djroan.nl

Over DJ Roan

Van elk feest een knalfeest maken!

Dag allemaal!

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Roan Kuperij, ook wel bekend als DJ ROAN! Ik ben nu 23 jaar en begonnen met draaien toen ik 14 jaar oud was. De muziek sprak mij altijd al aan, dus kocht ik een DJ setje met een paar discolampen voor op mijn kamer. Na een jaartje te hebben gedraaid op mijn kamer dacht ik, waarom ga ik niet draaien op feesten & diverse andere evenementen? Nou zo gezegd, zo gedaan! Onderhands heb ik al veel locaties, feesten & evenementen mogen voorzien van licht, geluid, special effects en heel veel gezelligheid! Entertainen doe ik het liefst de hele dag! Ik sta graag op het podium om samen met het publiek het dak eraf te blazen en de boel helemaal op de kop te zetten, want mijn motto is: “Van elk feest een knalfeest maken!”

Hopelijk tot ziens!