Hoogstraat 17a 7227 ND, Toldijk
06-43603573
info@djroan.nl

Party gadgets

Van elk feest een knalfeest maken!

U kunt nu kiezen om nog iets extra’s toe te voegen aan uw feest of evenement! Dat kan door te kiezen uit de onderstaande party gadgets! Heeft u hier vragen over? Of zou u dit graag willen op uw feest of evenement? Laat dan even weten welke gadget(s) u graag zou willen en welk aantal, alle aantallen zijn mogelijk! Neem contact op via het contactformulier, dan ontvangt u vrijblijvend een offerte. 🙂

LED FOAM STICKS!

De multicolor foam sticks zijn DE party gadgets sinds 2016! Door de sticks aan het publiek uit te delen, word het een erg kleurrijk feestje in de lucht! De sticks hebben 3 verschillende standen, waardoor het publiek zelf kan kiezen wat zij graag willen! Het is duidelijk dat deze lichtgevende party gadget een extra dimensie toevoegt aan uw feest of evenement! 

GLOW STICKS!

Ze bestaan al heel lang: de lichtgevende armbandjes! Deze breeklichtjes (ook wel breaklights) doen natuurlijk hun naam wel eer aan, als je de armbandjes “knakt” op verschillende plaatsen dan lichten de armbandjes op. Leuk als het publiek de armbandjes om hun arm hebben en zij de handen in de lucht doen! 😉 Nu bij te boeken voor uw feest!

SOUND ACTIVATED LED ARMBAND!

De armband zit fijn om de pols waardoor je er geen seconde last van hebt. Je wordt telkens verrast door het licht van de armband, want de armband geeft namelijk licht op de maat van de muziek, wauw! Licht & geluid zorgt zo dus voor de perfecte combinatie! De armband speelt 4 verschillende kleuren af: rood, groen, blauw & paars. Zeker een aanrader!  

MULTICOLOR LED RING!

Deze leuke LED ringen zijn makkelijk te gebruiken, je schuift ze gewoon aan je vinger. Er zijn 4 kleuren beschikbaar: wit, groen, rood & blauw. Door je vingers te bewegen, krijg je een ware lichtshow! Door een knopje, kun je ze aan- & uitschakelen. Erg leuk als extra, om uw feest nog specialer te maken!

CONFETTI SHOOTER!

Eigenlijk heeft deze gadget geen uitleg meer nodig. Op elk feest of evenement ziet u ze wel verschijnen, de confetti shooter! Met snippers in alle kleuren! Dankzij het drukpatroon wordt de confetti met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het langzaam over het publiek naar beneden kan dwarrelen. Bij te boeken in de maten: 28 cm lang, 50 cm lang & 80 cm lang, hoe vet is dat?!